Villa Te

The Villa Te is designed for clients who live where there are strict restrictions regarding height, bulk and scale of a project. The villa is designed to remain relatively inconspicuous to the surrounding residents, yet take advantage of the panoramic views of the city and coastline.

Wenner conceived the residence as a cluster of intertwined "temples." The result has the appearance of a small idyllic village. The villa is a split-level structure with the living room ceiling soaring the full height of the two-storet structure. Vaulted rooms on the ground floor push up through roof gardens above to give added volume and height to the interior spaces.

The decorative language of the villa is completely original, inspired by Italian Byzantine architecture for its structure, and the Italian Early Renaissance for the details.

In addition to the main house, a pool house and guest quarters have been designed.

VIEW PORTFOLIO >>